Over

Je hebt online veel meer invloed dan je denkt. De invloed om jouw bezoekers juist díe producten of diensten aan te bieden die bij ze passen. Hoe?

Biedt het online winkelend publiek een ongelijke benadering. Het is simpel: leer je bezoekers kennen en zorg dat ieder de aanbiedingen krijgt waar hij enthousiast van wordt.

Dankzij een unieke methode helpt Omniprofiles je te zien met wie je nu eigenlijk zaken doet online. We nemen je aan de hand door het gehele traject: het gaat ons niet om de theorie van ongelijke benadering, maar om het succesvol toepassen ervan in de dagelijkse praktijk.

Daarom zijn we er bij elke stap, zodat jij weet:

–          Wie jouw online bezoekers zijn (klanten, potentiele klanten, prospects)

–          Wat de behoeftes van deze bezoekers zijn

–          Welke benadering  gewenst is voor elk van deze groepen

–          Wanneer je als bedrijf toegevoegde waarde biedt voor deze groepen

–          Hoe je onderscheid maakt in de benadering qua communicatie

–          Waar komen ze vandaan? Hoe zijn ze op de site beland?

Bied jij je klanten de door hen gewenste ervaring, het gemak, de juiste timing en relevantie? Dan laten zij zich gemakkelijker overhalen om bij jou te kopen. Met Omniprofiles haal je je geen ellenlange trajecten op de hals die blijven steken bij plannen. We hebben een heldere aanpak: no-nonsens, betrokken en snel resultaat.

Ontmoet Jeroen en Tineke: zij verschillen in voorkeuren, wensen en gedrag en onderstrepen het belang van ongelijke benadering.

Wil je meer weten over Omniprofiles of een afspraak maken? Bel dan Marinka Hengeveld op 06 – 468 205 40 of stuur een mail naar marinka.hengeveld@omniprofiles.nl.