Ontmoet

Jeroen en Tineke. We stellen ze graag aan je voor. Zij zijn beide bezoekers van een vakantiesite. Deze twee hebben behalve het boeken van hun vakanties via deze site weinig met elkaar gemeen, dat zal je hieronder wel zien. Dus waarom zou de reisaanbieder ze dezelfde online ervaring bieden? Jeroen en Tineke zelf zijn het eens met ons motto: ze zijn voor ongelijke benadering. Omdat ze verschillen: in voorkeuren, wensen en gedrag.

Jeroen is 29 jaar, single, avonturier, woont in een huurappartement in Amsterdam, werkt bij een verzekeraar als accountmanager, doet 2 stedentrips per jaar en 1 lange vakantie waarbij hij steeds andere delen van de wereld wil ontdekken. Op Facebook en Instagram deelt hij de foto’s van zijn reizen met zijn vrienden. Thailand, Laos, Nepal, Brazilië, Peru, Nicaragua: hij is er geweest. Nu staan China en Zuid Korea op zijn wensenlijst, evenals Riga voor de volgende stedentrip.

Tineke is 47 jaar, getrouwd met Casper, heeft 3 kinderen van 19, 16 en 14. Ze wonen op een boerderij in Wageningen. Casper werkt als bioloog voor de universiteit in Wageningen. Tineke werkt sinds een jaar parttime als hotelreceptioniste. Ze is weer gaan werken omdat de jongste oud genoeg is om overdag alleen thuis te zijn. Ze gaan 1x per jaar als gezin drie weken kamperen in Frankrijk, luxe campings met een ingerichte tent. Ze verrast Casper 1 keer per jaar met een weekendje weg in eigen land.

Ben jij al overtuigd dat je Jeroen en Tineke niet dezelfde benadering kunt bieden? Dat deze reisorganisatie de aanbiedingen, bestemmingen, communicatiekanalen, toon en stijl van de pagina’s  beter kan aanpassen aan hun persoonlijke voorkeuren en achtergrond? Dan ben je overtuigd van Omniprofiles. Wij bieden mensen als Tineke en Jeroen de persoonlijke online beleving die bij ze past.

Wil je meer weten over de gezichten en verhalen achter jouw online bezoekers of over ongelijke benadering? Bel dan Marinka Hengeveld voor een afspraak op 06 – 468 205 40 of stuur een mail naar marinka.hengeveld@omniprofiles.nl.