Marinka Hengeveld

Oprichter en directeur van Omniprofiles, Marinka Hengeveld, is een gids voor haar klanten in de vaak onherbergzame wereld van klantbeleving en -inzicht. Uitgerust met meer dan 20 jaar expertise en ervaring op het gebied van klantervaringen – on- en offline – dompelde zij zich volledig onder in deze behoeftegedreven  aanpak van ongelijke benadering.

Marinka: ‘Ik verwonder mij erover dat er binnen bedrijven vaak veel ingewikkelder gedaan wordt over het bieden van ongelijke klantbelevenissen dan het is. Het geheim van een fantastische online klantbeleving ? Wees net zo ‘vloeibaar’ als je klant. Dat betekent dat je flexibel moet zijn in je marketingcommunicatie en dat je snel moet kunnen handelen. Dat is precies waar we onze klanten bij helpen.’

De afgelopen jaren was Marinka binnen de DDMA actief in de e-mailmarketing commissie. Zij spreekt regelmatig op bijeenkomsten over  ‘haar’ thema: Voor Ongelijke Benadering en eventgedreven marketing.

Wil je meer weten over Omniprofiles? Of kennismaken met Marinka? Stuur een mail via marinka.hengeveld@omniprofiles.nl of bel 06-46820540.